Békéscsabai Nemzetközi Méhészeti Konferencia és Szakvásár

mez1A Békés megyei Kormányhivatal, az általa működtetett A-B Expo Multifunkcionális Kiállítási Központjában 2013. október 19-én Nemzetközi Méhészeti Konferenciát és Szakvásárt rendez. A konferencia társszervezői a Békés Megyei Élelmiszerlánc-Biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság, valamint a Göndöcs Benedek Méhész Egyesület.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Kardeván Endre élelmiszerlánc-felügyeletéért és agrárigazgatásért felelős államtitkár.

A méhészek, a méhészettel kapcsolatban álló, azok számára eszközöket, felszereléseket, segédanyagokat gyártó, forgalmazó cégek a rendezvényen ingyen – térítésmentesen állíthatnak ki, árusíthatják termékeiket. Igényük esetén a szervezők az A-B Expo kiállítási termében (1.300 m2) épített 9 m2–es standokat biztosítanak, székekkel, asztallal, információs pulttal, elektromos csatlakozási lehetőségekkel.

Várják más szakterületek képviselőit is!

mez2A nap folyamán, folyamatos kulturális programok, koncertek, zajlanak az A-B Expo területén felállított színpadon. Az erre az alkalomra épített gasztrosátor a hagyományos íz világú ételek, italok, sütemények mellett, meglepetés „ ínyenc” , mézzel készült, különlegességekkel várják az érdeklődő nagyközönséget.

A kísérőprogramok igyekeznek minden generáció számára érdekességet nyújtani!

A rendezvényt szervező A-B Expo stábja, várja az érdeklődőket, telefonon a 20/9219-064 és 20/5616-349 telefonszámon, illetve az abexpo@abexpo.hu e-mail címen.

 

Meghívó

Jelentkezési lap és megrendelő

Méhészeti Szakvásár – Színpadi programok

Nincs hozzászólás

Feliratkozás erre a cikkre

Válasz